O našem klijentu

Top Auto je informativni portal s vijestima iz svijeta automobilizma, tuninga i autosporta. Naš klijent ima tendenciju da ostvari najbolji protok informacija tako što dijele najnovije vijesti među prvima, pisane sa ljubavlju prema automobilima.


Pogledaj uživo

Usluge: Front-end and back-end development, Mobile App, SEO, Social media, Web design & UX, Animation


Ciljevi

Sa fokusom na korisničko iskustvo, željeli smo da kreiramo korisnički orijentisan front-end, kao i back-end koji ima veliki uticaj na pouzdanost stranice i blagovremeno izvještavanje.


Izazovi

Najveći izazov je bio da dizajniramo moderan, privlačan i unikatan front-end. Pored navedenog, front-end mora da nudi jednostavan način čitanja i mora zadovoljiti očekivanja korisnika.


Front-end

Front-end ovog portala sadrži objave podijeljene u glavne kategorije. Početna stranica takođe ima i podjelu objava zasnovanu na prioritetima. Lakoća čitanja i reprodukcije multimedijalnih sadržaja u jedinstvenoj objavi. Važne informacije poput stanja na cestama su kreirane sa funkcijom automatskog ažuriranja.


Mobilna aplikacija

Kako bi naš klijent imao što više unikatnih posjeta, kreirali smo mobilnu aplikaciju. Fokus je bio na lakoći čitanja i orijentaciji ka korisnicima. Aplikaciju možete skinuti sa Google Play prodavnice i instalirati je na bilo koji uređaj sa Android operativnim sistemom.


Back-end

U saradnji sa našim klijentom, kreirali smo CMS koji zadovoljava sve njihove potrebe. Veoma je funkcionalan i pouzdan koji vam nudi brz upload informacija na stranicu.


Unikatne animacije

Za našeg klijenta, kreirali smo unikatnu animaciju loga koji mogu upotrebljavati u uvodima za njihove video prezentacije i druge dinamične kadrove.


Pokreni projekat sad