O našem klijentu

Restoran Una se nalazi u Sarajevu, glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Veliki vrt sa prelijepim pogledom na bazen je samo jedan dio restorana Una. Stilski uređen u starinskom duhu, ovaj restoran nudi ugodnu i opuštajuću atmosferu.


Pogledaj uživo

Usluge: Front-end development, Wordpress, Digital strategy, SEO, Social media, Web design & UX, Graphic design, Animation


Ciljevi

Prezentovati ponude restorana na najbolji način kako bi uspostavili jednostavan put od prezentacije do finalne rezervacije s tendencijom transformisanja radoznalih korisnika u kupce / klijente


Izazovi

Naš klijent ima četiri osnovne ponude i sve imaju svoje ciljane skupine i segment na tržištu. Svaka ponuda zathjeva različit pristup raznovrsnim segmentima i tipovima korisnika.


Web stranica

Dizajnirali smo i razvili web stranicu koja prezentuje sve ponude restorana kroz svoje stranice. Svaka ponude ima jednostavan put ka online formi za rezervaciju. Stranice opisuju sadržaj restorana, ali takođe sadrže meni i vinsku kartu.


Mobile friendly

Responzivan dizajn web stranice znači da se stranica lako adaptira na mobilne telefone i ostale uređaje sa manjim ekranima. Na današnjici, mnogo korisnika otvara web stranice preko mobilnih telefona, tako da je ovo veoma važan element ukoliko želite ostvariti što bolje korisničko iskustvo.


Grafika i animacije

Prilikom učitavanja same web stranice, vidljiva je unikatna animacija koju smo kreirali za našeg klijenta. Tu je i unikatan set ikonica za web stranicu koje se mogu koristiti za štampane materijale. Pored ranije navedenog, kreirali smo animacije za banere i TV reklame.


Pokreni projekat sad